Tomasz Prange-Barczyński w rozmowie z Szymonem zdradza kulisy pracy nad książką „Nóż w Pinocie”. 🍷



Dlaczego Pinot Noir jest jednym z najbardziej fascynujących szczepów? Co sprawiło, że książka stała się jego autorską podróżą po świecie wina i jedzenia?

📚 Premiera książki + kolacja degustacyjna z Tomaszem:
📅 18 września, godz. 18:30
📍 Republika Wina, Warszawa

Na stole: 6 wyjątkowych Pinot Noir w połączeniu z autorskim menu.
To będzie wieczór, w którym literatura spotka się z kieliszkiem!

👉 Zarezerwuj swoje miejsce: https://republikawina.pl/rejestracja-na-kurs-winiarski,p20.html?use_service_category_id=4625&use_service_id=80982

#PinotNoir #NózwPinocie #degustacjawina #wino #Warszawa #wieczorautorski

Źródło: RepublikaWina

0
Show Comments (0) Hide Comments (0)
Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *